• AIS_banner.jpg
  • escola_logo2021.jpg
  • SMS_Logo2021-2_1.jpg
  • SMS_Logo2021-1_1.jpg

logo cdm

Enllaços web

ALEXIA_2.png

AIS sticker

gestib

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

logoazul

logo tokapp school sec3b1al2048

Xarxes socials

 

 

 

 

facebook logoinstragram logoyoutube logoTwitter Logo

La identitat cristiana del nostre centre està reflectida en tots els aspectes educatius dels nostres alumnes. Tenim la ferma creença que els valors cristians són un essència fonamental en l'educació basada en el projecte de persones solidàries, respectuoses, trascendents i en definitiva de bones persones.
A més de tot això, entenem que l'espiritualitat és una essència en la recerca de la felicitat de tot ésser humà, que haver de ser també educada, sent nostra opció l'opció catòlica, però sempre respectuoses a altres confessions que també convisquin en el respecte i valors solidaris i pacífics.
Per dur a terme aquest projecte s'utilitzen diferents eines que, a més de fomentar els valors cristians, promouen tot un seguit de valors i actituds que abanderen la pervivència d'una societat democràtica i de respecte als drets humans.
És per això que els nostres alumnes i professors participen d'exercicis de Convivències, celebracions religioses, campanyes de solidaritat com la campanya des pot, en Nadal i una altra sèrie d'activitats encaminades al mateix objectiu.